Search
Enter Keywords:
Saturday, 18 November de 2017
Home arrow Els Pasos arrow Uzbekistan
Uzbekistan

L’Uzbekistan ens servirà com a punt de partida i finalització de l’expedició. L’anada i la tornada a Barcelona la realitzarem des de Tashkent amb Aeroflot.

tashkent_chorsu-bazaar-small.jpg
Chorsu Bazaar. Tashkent © Xavi Tarafa

D’allà anirem en cotxe fins Samarcanda, població de majoria tadjika on començarem la ruta en sí. Finalment la ruta acabarà a Osh, segona ciutat de Kirguizistan i pròxima amb la frontera uzbeka. D’allà, en cotxe, tornarem altre cop fins a Tashkent tot creuant la part uzbeka de la Vall de Fergana.Uzbekistan. Dades bsiques PDF Imprimir a/e

Aqu teniu algunes dades bsiques d'Uzbekistan.

Llegir-ho tot...
 
Tashkent PDF Imprimir a/e

Tashkent, amb els seus 2,4 milions d’habitants era la quarta ciutat de l’extinta Unió Soviètica. Es pot considerar la capital d’Àsia Central, una metròpolis on hi convergeixen minories ètniques de tota Àsia a part dels uzbeks. Algunes d’aquestes minories hi arribaren per voluntat pròpia mentre d’altres ho feren com a conseqüència de deportacions forçoses (com és el cas dels coreans).

Llegir-ho tot...
 
Samarcanda PDF Imprimir a/e
Pocs noms inspiren tant relats exòtics i viatges impossibles com Samarcanda. Aquesta ciutat, ha estat històricament de majoria tajika encara que actualment es troba dins de les fronteres uzbekes.
Llegir-ho tot...
 
Vall de Ferghana PDF Imprimir a/e

La Vall de Ferghana és una regió de majoria uzbeka repartida entre els tres estats que visitarem en aquesta expedició.

 

Llegir-ho tot...
 


© 2017 Trans Tadji. Viatge a Tadjikistan. Trip to Tadjikistan
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Hosting powered by Nominalia