Search
Enter Keywords:
Saturday, 18 November de 2017
Main Menu
Home
Trans Tadji
Qui Som
Els Pasos
La ruta
Les Dades
Blog
Fotos !!!
Links
Passis diapos
Login Form

Recuperar contrasenya?
Home arrow Blog arrow Tot viatge te un inici.
Tot viatge te un inici. PDF Imprimir a/e
escrit per Xavi   
Sunday, 19 June de 2005

Tot viatge te un inici i l'inici no ser pas el dia 2 de Juliol quan volarem direcci Tashkent. No, l'inici es remonta a molt abans. Podrem fixar-lo en una nit pocs dies abans de Nadal del 2004. A casa d'en Jordi Rabella, un bon amic. Havia convidat una colla a fer un soparet de Nadal. Entre ells en Mario Pardo amb qui ja havem fet algunes cosetes en bici junts per les Canries, aquell dia va tornar a intentar enredar-me.

Continuava amb les seves dries asitiques, abans m'havia intentat liar per anar a Monglia, aquest cop, entre turrons i neules, em volia enredar per pedalar per Kirguizstan. La veritat sigui dita no em va costar massa deixar-me temptar. Pocs dies desprs mentre paia comilones familiars comenava a buscar idees pel projecte. Aviat em va venir al cap unes xerrades amb l'Enric desprs de que ell torns del Kirgui el 2003. Llavors, m'havia comentat que havem de recrrer la Pamir Highway ... Hi ha menys occidentals que a la Karakorum Higway (KKH) i ha de ser igual o ms canyera, em deia . Vaig comenar a buscar a travs de la xarxa i el poc que trobava em fascinava.
Estava decidit. Me n'anava a Tadjikistan. I qui vulgus que s'hi apunts. Aix els hi ho vaig comentar al Jordi, Mario, l'Anna Coll i l'Enric; per mi massa gent, per els amics sn els amics. El Mario i l'Enric s'hi apunten. Disortadament no podem fer coincidir dates, mentre el Mario te disponibilitat per l'Agost, l'Enric necesita fer-ho al Juliol, ja que per aquells dies tenia intenci d'empalmar la pedalada pel Tadji amb l'expedici al Pic Lenin (7.134m) del seu centre excursionista.

Entre finals de Gener principis de Febrer ja estava perfilat que serem l'Enric i jo els nics que ens endinasarem en l'aventura de creuar els Pamirs en bici, aix doncs vam posar fil a l'agulla.
Amb l'nic mapa turstic dels Pamirs Tadjik que hi ha editat en una m, un mapa de carreteres d'sia Central en l'altre, un llapis i un paper vam comenar a traar la ruta i comptar quilmetres un vespre a Mollet, mentre jo menjava bon embotit i l'Enric es contentava amb unes papilles per combatre les seves galtes inflades desprs de l'extracci dels queixals del seny. Diria que jo vaig disfrutar del sopar fora ms que no pas ell :-).

Comenava el viatge. Han passat 5 mesos i estem a punt de marxar, es tanca la primera fase, la preparaci del viatge, i s'obre la segona, l'estada. Per davant 4 setmanes en bici per alguns dels racons ms desconeguts d'sia.

 

© 2017 Trans Tadji. Viatge a Tadjikistan. Trip to Tadjikistan
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Hosting powered by Nominalia